Användarvillkor

§1 Så hanteras dina personuppgifter

Lånatillkontantinsats.se sparar aldrig uppgifter om de besökare som använder webbplatsen. I det fall du väljer att utnyttja någon tjänst som nämns på Lånatillkontantinsats.se så är det företaget som står bakom den tjänsten som hanterar eventuella personuppgifter. Därmed samlar Lånatillkontantinsats.se varken in personuppgifter, utför  kreditupplysning eller liknande finansiella tjänster. Det sker av de externa företag som vi nämner på webbplatsen.

§2 Ansvaret är hos externa parter

Skulle det uppstå en tvist gällande exempelvis skador eller brutna avtal är detta en tvist mellan konsumenten och det företag som detta avtal gäller. Oavsett avtal tar inte Lånatillkontantinsats.se något juridiskt ansvar då avtalet sker med externa företag.

Lånatillkontantinsats.se kan inte bli skyldig en person/ett företag ersättning i en tvist som är mellan besökaren av denna webbplats och exempelvis kreditgivare, försäkringsbolag eller andra företag som nämns på Lånatillkontantinsats.se.

Denna webbplats består av råd, recensioner och artiklar om att låna till kontantinsats samt jämförelse av olika tjänster för detta. Därmed är inte Lånatillkontantinsats.se någon aktör i ett avtal som tecknas mellan företag som nämns på denna webbplats och besökare som tar del av information på webbplatsen.

Lånatillkontantinsats.se kan därmed enbart ta ansvar för den information som är publicerad på webbplatsen och som förmedlas till besökarna. Vi förbehåller oss rätten att denna information kan vara felaktigt och därmed bör informationen även enbart ses som rådgivande.

Till de privatpersoner som sedan tidigare har större skulder rekommenderas att inte teckna nya avtal i det fall de inte kan uppfylla lånevillkoren. Om du har svåra ekonomiska problem kan den bästa vägen vara att söka hjälp via exempelvis skuldrådgivning.

§3 Användarvillkoren kan ändras

Då användarvillkoren för Lånatillkontantinsats.se kan ändras över tid är det användarens ansvar att läsa och uppdatera sig om vilka villkor som är gällande. Detta kan ske på denna sida.